Fara indoiala, implantul dentar este cea mai buna varianta de tratament in cazul in care ne-am pierdut dintii. Implantul dentar este o radacina artificiala, plasata in locul unui dinte lipsa, care se integreaza perfect in structura osoasa proprie. Inlocuirea dintelui lipsa este importanta pentru sanatatea generala si pentru sanatatea celorlalti dinti.

In clinica noastra, implantologia ocupa un loc aparte, iar din acest motiv este individualizata nevoile si exigentelor pacientilor nostri. Pentru ca am reusit sa-i facem fericiti,  oamenii ne recomanda atunci cand prietenii, rudele sau cunostintele lor apropiate, au nevoie de un medic implantolog bun.

Ce trebuie sa stii daca optezi pentru un implant dentar la Toldimed?

E simplu: beneficiile acestei proceduri chirurgicale!

Dr. Mihai Toldisan, specialistul nostru in implantologie ne-a expus principalele 7 avantaje ale unui implant dentar la Toldimed:

  1. Experienta vasta a medicilor in astfel de proceduri-un numar mare de pacienti rulati si o cazuistica complexa;
  2. Gama variata de sisteme implantare, acoperind intreg spectrul de necesitati chirurgicale; exista numeroase tipuri de implant dentar, fiecare dintre ele fiind proiectate in functie de nevoile pacientilor nostri;
  3. Protocol foarte riguros de control al infectiilor incrucisate, in timpul interventiilor chirurgicale;
  4. Implant minim-invaziv si atraumatic;
  5. Medici pregatiti si instruiti dupa concepte moderne in implantologia orala;
  6. Concepte protetice vaste a lucrarilor pe implant;
  7. Abordare multidisciplinara in planificarea temporar implantare: situatie parodontala, posibilitatile protetice privind igienizare si mentenanta lucrarilor pe implant, cresterea duratei de viata a restaurarilor implanto-protetice;

 

Rolul implantului dentar: inlocuieste radacina dintelui natural, previne retractia osului si migrarea dintilor invecinati, rol esential in estetica dentara, in fonatie si masticatie.