Study Club-ul organizat si gazduit de Toldimed, in colaborare cu Clinica Dr. Barbu si-a atins scopul! Am reusit impreuna sa crestem calitatea actului medical si sa impartasim informatiile si conceptele noi, cu voi, colegii, din celelalte centre medicale! Mai mult, mediul profesionist si relaxant in care s-a desfasurat evenimentul a fost un bun prilej de a relationa cu Prof. Univ. Dr. Horia Barbu si cu echipa sa.

Tehnicile avansate de augmentare in implantologia orala au putut fi observate indeaproape de participanti si explicate ulterior in cadrul unor discutii libere si interactive. Calitatile didactice ale Prof. Univ. Dr. Horia Barbu au fost la inaltime pe toata perioada study club-ului, dandu-le posibilitatea participantilor sa inteleaga si sa aprofundeze conceptele de regenerare osoasa in implantologia orala.

Multumim Prof. Univ. Dr. Horia Barbu si echipei sale pentru implicarea si colaborarea excelenta de care au dat dovada, in acest eveniment cu titlu de gratuitate.

Multumiri sponsorilor si tuturor participantilor!

Va asiguram ca acesta a fost doar un prim pas in vederea organizarii si altor evenimente in cadrul clinicii Toldimed, cu lectori de top si informatii pe masura! Concepte noi, provocari mari, posibilitati de integrare in multiple retele de cunoastere! Ramaneti aproape de noi si urmariti intreaga serie de evenimente locale cu participare nationala!

Pentru sugestii de evenimente si nu numai, nu ezitati sa ne scrieti oricand pe office@toldimed.ro! Parerea ta conteaza oricand pentru noi!