V-am vorbit in trecut despre etapele realizarii fatetelor dentare, despre indepartarea lor cu ajutorul laserului, iar astazi vom trece in revista avantajele lor.

Fatetele ceramice sunt invelisuri subtiri, care se aplica pe suprafata vizibila a dintilor frontali, in special la cei superiori, restabilindu-le armonios fizionomia. Sunt des folosite in randul vedetelor de peste hotare, dar si de la noi din tara, Si asta pentru ca redau “zambetul de vis” pe care cei mai multi dintre noi il cautam sau macar tanjim dupa el.

Un zambet sanatos si frumos cantareste mult in societatea actuala si poate aduce mult succes din punct de vedere socio-profesional.

????????????????????????????????????

Avantajele fatetelor ceramice:

-Manopera stomatologica rapida-tratamentul ideal pentru persoanele care doresc rezultate imediate, dinti drepti, albi si luminosi, fara a mai purta un aparat dentar.

Estetica dentara-se poate corecta forma, marimea, culoarea si alinierea. Textura si transluciditatea este similara cu cea a dintilor naturali.

-Minim-invazive si biotolerate-implica slefuiri minore ale smaltului dintilor, pastrand totodata dintele natural. Sunt perfect tolerate de cavitatea orala si mai ales de gingii, ba mai mult datorita suprafetei netede si lucioase, placa bacteriana se depune mult mai greu.

– Stabilitate in timp-durata de “viata” a fatetelor este mare, iar cu o igiena corespunzatoare ea va creste simtitor. Nu se poate preciza numarul de ani, insa putem spune ca fatele dentare sunt o solutie de reabilitare estetica net superioara albirii sau refacerii cu materiale compozite.

 BEFORE

poza-initiala

AFTER

????????????????????????????????????

rsz_dsc_3326