Ortodontie: imbunatatirea imaginii fetei, sanatatea dintilor si a gingiilor si functionarea in bune conditii a aparatului masticator.

Ortodontia este ramura medicinii dentare ce se ocupa cu rezolvarea problemelor de malocluzie (inchiderea gurii) si malpozitie a dintilor(incorecta aliniere a dintilor).

Alinierea dentara se realizeaza cu ajutorul aparatelor de ortodontie mobile sau fixe, care pot fi vizibile sau mai putin vizibile. O dantura aliniata nu este doar un factor estetic ci intra mai ales in sfera sanatatii dentare. Dintii inghesuiti, aliniati gresit sau prost dispusi sunt mai greu de curatat. In consecinta, sunt predispusi diverselor afectiuni dentare si gingivale.

Tratamentul ortodontic este o alternativa atat pentru copii cat si pentru adulti.

La ce ajută tratamentul ortodontic?

Există multe tipuri de aparate atât fixe, cât şi mobile, pentru realinierea dinţilor, reantrenarea muşchilor şi influenţarea creşterii maxilarelor. Aparatele ortodontice funcţionează prin exercitarea unei presiuni uşoare asupra dinţilor şi maxilarelor. În funcţie de severitatea problemei dvs., medicul dentist va recomanda tipul de aparat corespunzător.

Noutati clinica

Toldimed Dental Center va asteapta in noua locatie:

Bulevardul Mamaia, nr.222, Oraș Constanța, Județul Constanța

Programul nostru

Luni – Vineri: 10.00 – 17.00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Programari online

Grad de ocupare pe urmatoarele 7 zile 70%

Saptamana viitoare se anunta incarcata cu programari. Programeaza-te online pentru a evita asteptarea!

PROGRAMARE ONLINE