Terapia Vampir este un tratament revolutionar si eficient ce are ca actiune stimularea formarii naturale de colagen nou in piele, proces numit inductie de colagen, cu efect de regenerare si rejuvenare a pielii.

Este un tratament bland al pielii, adica trateaza straturile profunde, fara a indeparta stratul superficial ca in cazul laserului sau peelingul chimic.
Se recolteaza sange propriu de la pacient(a) si se centrifugheaza, plasma obtinuta avand o concentratie mare de leucocite, fibrinogen, proteine plasmatice si celule stem. Se injecteaza zonele care necesita tratament cu ace fine in derm, sub anestezie locala cu crema. Terapia este eficienta si sigura, pacientele nedezvoltand reactii alergice, pentru ca plasma injectata nu are anticoagulanti si aditivi.

Cum actioneaza?
Pielea are doua straturi, epidermul la exterior si dermul, stratul profund al pielii. Pentru un tratament eficient trebuie sa se ajunga in derm, unde au origine diversele probleme ale pielii.
Terapia declanseaza propriul mecanism natural al pielii de autorefacere prin formarea de colagen nou pentru repararea rapida a pielii. Aceasta inseamna ca aspectul pielii se va imbunatati continuu, timp de mai multe luni, o data cu formarea colagenului.
Se formeaza noi vase de sange ce imbunatatesc alimentarea cu sange a pielii, in acest fel, pielea este mult mai bine hranita si oxigenata.

Rezultate
Tratamentul contribuie la volumizarea si ingrosarea pielii, rezultatul fiind de intinerire vizibila, netezire a ridurilor fine, diminuarea cicatricilor, cresterea elasticitatii si imbunatatirea texturii pielii.

 

Indicatii
-rejuvenarea pielii imbatranite si fotoimbatranite;
-liftingul pielii;
-ameliorarea ridurilor fine;
-tratamentul pielii imbatranite de pe maini’
-cicatrici post acneice
-ameliorarea porilor dilatati, pielea uscata, culoarea pielii
-stimularea cresterii parului
Se utilizeaza pe fata, gat, marirarea si modelarea buzelor, decolteu, maini si cearcane

Tratamentul
Durata fiecarei sedinte este de 45-60 de minute.
Dupa tratament apare roseata si o usoara exfoliere a pielii, care pot persista de la cateva ore la cateva zile. Se utilizeaza pe tot parcursul tratamentului factor de protectie solare SPF 30/50. O saptamana dupa tratament se evita expunerea directa la soare.