Clinica noastra va ofera o abordare ultramoderna si eficienta a tratamentului afectiunilor parodontale, datorita aparaturii de ultima generatie pe care o detinem:

1. Laserul stomatologic – folosim laserii chirurgicali Er, Cr: YSGG si dioda in special pentru chiuretajul parodontal in camp inchis, gingivectomie si decontaminare bacteriana la nivelul pungilor parodontale si a santului gingival.

Laserterapia reprezinta o varianta minim invaziva de tratament a bolii parodontale (“parodontozei”).  Ajuta la indepartarea tesutului moale infectat din pungile parodontale, la eliminarea biofilmului microbian, tartrului si cementului infectat de pe suprafata radacinilor dentare, si la inchiderea pungilor parodontale dupa tratament printr-un “cheag” stabil de fibrina.

Astfel, tratamentul parodontal cu laser ofera medicului stomatolog posibilitatea de a trata bolile parodontale moderate si severe fara utilizarea bisturiului si suturilor, avantaj semnificativ pentru pacient.Laserii chirurgicali reprezinta o modalitate foarte eficienta si minim invaziva fata de tehnicile conventionale prin care se poate indeparta in mod corect tesutul inflamat si necrotic de pe fata interna a mucoasei gingivale, de la nivelul osului si tesutului radicular.

Biostimularea regenerarii tisulare cu ajutorul laserului dioda reprezinta singura metoda non-invaziva ce evita administrarea medicamentelor si a efectelor adverse ale acestora. Prin aceasta tehnica, dupa realizarea igienizarii profesionale, a chiuretajului in camp inchis asistat cu laserii chirurgicali si respectarii tehnicilor de periaj, in doar cateva sedinte de biostimulare la clinica noastra, pacientii vor simti imbunatatiri considerabile. Mobilitatea dentara va scadea, gingiile vor redeveni santoase iar sangerarile gingivale vor disparea. Tesutul parodontal se va vindeca in urma acestor sedinte de regenerare tisulara.

2. Piezotomul pentru parodontologie – este un aparat cu ultrasunete asemanator aparatelor de detartraj supragingival obisnuite, dar care are o putere superioara acestora si este prevazut cu anse speciale, care realizeaza atat un detartraj subgingival minutios, dar si planare radiculara; concomitent efectueaza si irigatii subgingivale cu ser fiziologic sau solutii antiseptce. Folosit in combinatie cu laserii chirurgicali, realizeaza un chiuretaj subgingival minutios si o decontaminare bacteriana foarte eficienta a pungilor parodontale.

Oferim doua pachete complete pentru pacientii nostri:

Pachet Tratament Parodontal Laser Complet

-Fisa parodontala

-Chiuretaj in camp inchis (piezotom)ambele arcade

-Chiuretaj in camp inchis (laser) ambele arcade

-Decontaminare laser parodontala ambele arcade x 2

-Biostimulare parodontala laser (8 sedinte)

+3 tips-uri laser (1 tip laser Erbium, 2 tips-uri laser dioda)

 

Pachet Tratament Parodontal Laser Proprotetic

-Fisa parodontala

-Chiuretaj in camp inchis (piezotom) ambele arcade

-Chiuretaj in camp inchis (laser) ambele arcade

-Decontaminare laser parodontala ambele arcade

+3 tips-uri laser (1 tip laser Erbium, 2 tips-uri laser dioda)