Tehnologie de varf folosita la ToldiMed

Laser IPlus

Laserul stomatologic face parte din categoria tehnologiilor revolutionare care prezinta avanataje multiple atat pentru pacienti, cat si pentru medici. Caldura si vibratiile sunt cauzele principale ale durerii asociate lucrului cu instrumentarul rotativ (freze). De vreme ce prelucrarea dintelui cu ajutorul tehnologiei Waterlase iPlus nu cauzeaza nici caldura, nici vibratii, majoritatea procedurilor stomatologice pot fi executate fara durere , eliminand efectiv necesitatea anesteziei. Realizeaza eficient numeroase proceduri pe tesutul moale, cu sangerare minima sau absenta, indeparteaza tesutul cariat, sterilizeaza campul operator, reducand astfel sansele de contaminare bacteriana, prepara dintii intr-o maniera ce maximizeaza adeziunea obturatiilor, asigurandu-le durabilitate.

Ecran tactil selectare categorii dentare: restaurative, țesut moale, endo.

Epic – laser dioda

Este un dispozitiv chirurgical si terapeutic de ultima generatie si ofera un control precis asupra tesuturilor moi, printr-o multitudine de proceduri. Opereaza tesuturile moi reducand sangerarea, iar procedura de albire a dintilor se poate efectua in numai 20 de minute, mult mai repede decat orice alta procedura de albire.

Ecran tactil Biolase, cu opțiuni: albire, terapie durere.

Microscop dentar

Microscopul dentar este considerat ca fiind una din cele mai importante piese de echipament din cabinetul unui dentist.
Multumita magnificarii cu pana la 40 de ori si a iluminarii coaxiale a campului de tratament, devine posibila vizualizarea detaliilor imperceptibile cu ochiul liber, ajutand astfel la obtinerea unor tratamente de o calitate exceptionala.
Poate fi utilizat in majoritatea procedurilor stomatologice: tratamentul cariilor dentare, verificarea adaptarii lucrarilor protetice, iar in tratamentele endodontice introducerea microscopului a adus performante remarcabile.

Microscop Leica în laborator dentar digital, echipamente moderne vizibile.

Piezotom

Aparat de chirurgie cu ultrasunete. Aceasta unitate produce vibratii ultrasonice de inalta frecventa pentru a sectiona tesuturile osoase, in acelasi timp evitand distrugerea tesuturilor moi. Are aplicatii in toata gama interventiilor chirurgicale, oferind o precizie mult imbunatatita, o mai buna vizibilitate si respect maxim fata de tesuturile moi, comparativ cu sistemele clasice rotative.

Scanner digital dentar alb, ecran tactil cu iconițe colorate.

VITA Easyshade

Instrumentul ce permite determinarea exacta a culorii dintilor naturali si a unei game largi de restaurari, indiferent de conditiile de iluminare, doar printr-o simpla apasare de buton. Prin aceasta scanare a dintilor se obtin informatii corecte, precise si se elimina posibilele erori umane ce pot aparea in stabilirea culorii.

Dispozitiv alb și roșu, inscripționat "VITA Easyshade Advance".

Fisiodispenser

Micromotor chirurgical pentru prepararea sitului implantar.

Aparat medical stomatologie

BeeFill

Sistem de obturare 3D a canalelor radiculare.
Aparat dentar profesionist, alb, cu afișaj digital, accesorii incluse.

Valo

Cea mai performanta lampa de fotopolimerizare la ora actuala, avand cei mai scurti timpi de polimerizare a materialelor compozite – 3 secunde/strat
 
 

Instrument pentru laborator dentar digital Valo cu buton iluminat.

Morita

Cel mai performant micromotor de endodontie, cu apex locator inclus, existent in acest moment, fiind singurul dispozitiv ce permite masurarea canalelor radiculare si preparearea acestora in acelasi timp.

Ecran afișând parametri pentru un dispozitiv dentar electric.

Centrifuga PRF

Ajuta la realizarea unor membrane din sangele extras de la pacient, bogate in trombocite, care accelereaza procesul de vindecare al unei zone pe care s-a intervenit chirurgical (extractii, implant dentar). Ajuta mai exact la inchegarea granulelor osoase, reduce mult inflamatia ulterioara, ajuta la cicatrizarea inciziilor si la obtinerea rezultatului scontat initial. Procedura nu este dureroasa, sentimentul fiind exact ca la o recoltare obisnuita. Dupa centrifugare, eprubetele se scot din centrifuga si se separa concentratul PRF in caseta speciala, sterila, pentru a obtine mebranele. La finalul interventiei stomatologice membranele se modeleaza si se aplica peste osul aditionat (poza este in atasament).